Gelaatsverzorging

Iedere huid is anders. Welke verzorging je ook boekt, hier wordt steeds OP MAAT gewerkt. We maken gebruik van de betere serums/maskers en verschillende apparaten: DF toestel, lymfedrainage, bindweefselmassage, …  
Bij een bezoek wordt de huid steeds geanalyseerd.

Tarieven

Focus treatment - 30’ 
Veel resultaat op korte tijd? Dat is waar deze verzorging voor staat. Of het nu gaat over een bepaalde zone of het gehele gelaat, er zijn verschillende mogelijkheden. Gedurende 30 minuten wordt de huid behandeld naar wat ze op dat moment het meeste nood aan heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of als tussentijdse behandeling.

€ 40 

Classic treatment - 60’ 
De behandeling op maat die zich focust op wat de huid dan het meeste nodig heeft. De verzorging is nooit hetzelfde omdat dit afhankelijk is van persoonlijke wensen en huid status. Er zijn mogelijkheden om apparatuur of of bindweefselmassagetechnieken in te zetten.

€ 70

Intensive treatment- 75'
Je wil alleen het allerbeste? Dan is deze luxe behandeling voor jou. Deze ultieme gelaatsbehandeling verhoogt het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Jouw volledige gelaat wordt behandeld met de unieke Ionzyme DF probe. Daarna krijg je een opnamebevorderend masker met stralend resultaat. 

€ 90
Natural face lifting - 70’ 
Dit is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté. Een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken (bindweefselmassage, spierversteviging, lymfedrainage) wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Het effect is een frisse en levendige huid.
 
€ 70

TOUCH THERAPIE ...  dat zalig extraatje tijdens jouw huidverzorging  -  (enkel bij verzorging)
Terwijl jouw masker zijn werk doet, worden je handen verwend tot aan je ellebogen, en je voeten tot boven je knieën. Wat een verwennerij voor jou, maar ook voor jouw huid, want de aangebrachte producten dynamiseren en hydrateren de huid. 

€ 10

 

De natuurlijke producten van RainPharma waarmee we werken in het instituut zijn voor ons van onschatbare waarde: Ervaar een 100 % plantaardige verzorging

Om doelgerichte behandelingen te kunnen uitvoeren is het nodig dat we nagaan welk huidtype en welke huidconditie je hebt. 
Ik leer jou je eigen huid kennen, want dit is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang...
Klaar om alles te weten te komen over jouw huid? Boek snel je afspraak.